Lifecare AS – Ekstraordinær generalforsamling avholdt, styrking av selskapets styre.

Lifecare AS (LIFE-ME) har i dag holdt ekstraordinær generalforsamling for å gjennomføre suppleringsvalg til styret. Det forelå i tillegg forslag fra styret om å utstede styrefullmakt til kapitalforhøyelse.

I tråd med innstilling fra selskapets valgkomite og tilleggsforslag fra selskapets største aksjonær Teigland Eiendom AS, ble styret forsterket som følger:

Som nestleder: Morten Foros Krohnstad, Bergen, Norge.
Kronstad er partner i advokatfirmaet Schjødt og har bred erfaring som forretningsadvokat med hovedfokus på fusjoner, oppkjøp og salg. Han sitter i en rekke styrer som styreleder og styremedlem i norske børsnoterte og unoterte selskaper.

Som styremedlem: Prof. Dr. Lutz Heinemann, Düsseldorf, Tyskland.
Heinemann har en bred akademisk bakgrunn med særlig fokus på forskning og utvikling inne insulin farmakologi og diabetes teknologi. Heinemann etablerte i 2009 Profil Institute for Metabolic Research i Neuss, Tyskland og han har siden 2011 vært Managing Editor of The Journal of Diabetes Science and Technology.

Som styremedlem: Bo Petersson, København, Danmark.
Peterson er utdannet som Industrial Ph.D, Chemistry fra The Technical University of Denmark. Peterson har over 20 års arbeidserfaring fra utvikling av produkter innenfor diabetes teknologi, senest som Head of Diabetes Care i Cambridge Consultants, Cambridge, Storbritannia. Petersson er i dag også engasjert som Chief Scientific Officer i RSP Systems A/S, København, Danmark.

Foruten de nyvalgte styremedlemmer består styret av styreleder Christian Hysing-Dahl og styremedlem Trine Teigland.

«Styret i Lifecare er med dette betydelig styrket innenfor utvikling og kommersialisering av diabetes teknologi, som er vårt hovedformål. Vi gleder oss nå til å ta fatt på den videre utviklingen av Sencell for å oppfylle vår målsetning om å forenkle hverdagen for diabetikere», sier styrets leder Christian Hysing-Dahl.

Protokoll fra den ekstraordinære generalforsamlingen følger vedlagt.

Om Lifecare
Lifecare (LIFE-ME) er et Bergensk teknologiselskap som forsker og utvikler en miniatyrisert sensor for korrekt og kontinuerlig overvåking av blodsukker for diabetikere. Selskapets patenterte teknologi anvendes i tillegg som sentral komponent ved utvikling av antigen hurtigtest for Covid-19 og måleenhet for avlesning av forskjellige biomarkører.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Joacim Holter
CEO, Lifecare
joacim.holter@lifecare.no
+47 40 05 90 40

518639_201120 Protokoll